Sat, 21 May

|

Surbiton

Пролетен Базар на БГ Училище "Звънче"

Стани изложител на едно от най-големите пролетни събития за българи в Южен Лондон - концерт и базар на БГ училище "Звънче" в Сърбитън. Повече от 500 гости и много забавления!

Registration is Closed
See other events
Пролетен Базар на БГ Училище "Звънче"

Time & Location

21 May, 10:00 – 15:00 BST

Surbiton, Southborough High School, Hook Rd, Surbiton KT6 5AS, UK

About The Event

Коцертите и базарите на българско училище "Звънче" винаги са били много посещавани, не само от родителите и близките на учениците, но и от други българи в южен Лондон. След 2 години прекъсване, поради пандемията, тази пролет, на 21 май отново ще имаме възможност да отбележим подобаващо Денят на Българската Писменост и Култура. 

В концертната програма ще участват деца от двата филиала на училището в Сатън и Сърбитън, като очакваните гости са над 500. Базарът, както обикновено се провежда в отделна зала и може да поеме около 30 големи маси, на всяка от които може да се представи различен изложител. Досега тези базари са имали много голям успех и на тях са се предлагали разнообразни стоки от домашно приготвени торти, бисквитки и други сладки изкушения, до натуална козметика, сувенити, бижута и ръчно изработени свещи и украшения за дома. 

Какво ще получи всеки изложител:

 • Самостоятелна маса, на която да изложи продуктите си.
 • Реклама във фейсбук страниците, уебсайта и дарителската група на БГ Училище "Звънче". Тези от вас, които имат промоционални видеа могат да ги изпратят и те да бъдат качени на YouTube канала на училището.

Какво очакваме от вас: 

 • Дарение на поне 1 от вашите продукти (при желание от ваша страна може и повече под формата на hamper basket) за благотворителната томбола в края на концерта, която училището организира по традиция. 

За да сме напълно прозрачни, искаме да ви кажем за какво ще бъдат използвани парите събрани от таксата за участие. След покриване на разходите по наем на залата (£490), останалата сума ще бъде използвана от Фолклорна Формация "Магия" за закупуване на музикални и сценични материали, костюми и такси за участия.

Ще се радваме да се видим с колкото се може повече от вас и да отбележим празника с много веселие и добро настроение. 

Tickets

Price

Quantity

Total

 • Такса за участие

  £25

  Включва търговска маса и реклама на всички онлайн канали на Българско Училище "Звънче".

  £25

  0

  £0

Total

£0

Share This Event