Sat, 30 Jan

|

https://www.facebook.com/groups/72575579162

Виртуален Базар За Деня на Влюбените

Добре дошли във виртуалния базар за Деня на Влюбените. Ако имате бизнес и бихте искали да увеличите продажбите си през най-трудните търговски месеци, станете изложител в нашето виртуално пространство и представете продуктите си пред стотици българи от различни точки на света.

Registration is Closed
See other events
Виртуален Базар За Деня на Влюбените

Time & Location

30 Jan 2021, 08:00 GMT – 31 Jan 2021, 23:59 GMT

https://www.facebook.com/groups/72575579162

About The Event

Всеки човек или бизнес, който би искал да се включи във Виртуалния Базар за Деня на Влюбените в качеството си на изложител може да го направи като покрие следните условия:

- Поемане на ангажимента да отговаряте на всички въпроси от потенциали и настоящи клиенти свързани с вашите продукти, оферти и доставки.

- Заплащане на такса за участие на стойност £3, като това включва един пост с неограничен брой снимки или кратки видеа на вашите продукти и услуги. Съветваме снимки или промоционални видеа да бъдат с добро качество.

- Текст / описание на вашите продукти и оферти. Задължително условие е да упоменете в кои държави можете да изпращате продукти, приблизително време за изработка и доставка, както и цена на доставката.

- Линк към уебсайт, онлайн магазин или фейсбук/инстаграм страница, където клиентите могат да закупят предлаганите от вас продукти директно. Бихме искали да улесним възможно най-много транзакциите в полза на клиента и във ваша полза.

Tickets

Price

Quantity

Total

 • Виртуална Маса

  £3

  Един пост с неограничен брой снимки и кратки видеа на вашите продукти/услуги, подробна информация и линкове към вашите онлайн магазини и/или социални мрежи.

  £3

  0

  £0

Total

£0

Share This Event