Wed, 01 Dec

|

https://www.facebook.com/groups/72575579162

Виртуален Коледен Базар 2021

Добре дошли в най-големия виртуален коледен базар за всички българи по света. Ако имате бизнес и бихте искали да увеличите продажбите си преди празниците, станете изложител в нашето виртуално пространство и представете продуктите и услугите си пред стотици българи в Англия и други точки на света.

Registration is Closed
See other events
Виртуален Коледен Базар 2021

Time & Location

01 Dec 2021, 08:00 GMT – 12 Dec 2021, 23:59 GMT

https://www.facebook.com/groups/72575579162

About The Event

Всеки човек или бизнес, който би искал да се включи във виртуалния Коледен Базар за Всички Българи по Света в качеството си на изложител може да го направи като покрие следните условия:

- Поемане на ангажимента да отговаряте на всички въпроси от потенциали и настоящи клиенти свързани с вашите продукти, оферти и доставки.

- Заплащане на такса за участие. 

 •  Пакет 1: Виртуална маса (2 поста седмично) + включване на Вашите линкове и промоционални материали в общ документ. Цена £5.
 •  Пакет 2: Виртуална маса и Видео Представяне на Живо (10-15 мин) + включване на Вашите линкове и промоционални материали в общ документ  Цена: £7. Местата за представяне на живо са ограничени.

- Снимки или промоционални видеа с добро качество на вашите продукти.

- Текст / описание на вашите продукти и оферти. Задължително условие е да упоменете в кои държави можете да изпращате продукти, приблизително време за изработка и доставка, както и цена на доставката.

- Линк към уебсайт, онлайн магазин или фейсбук/инстаграм страница, където клиентите могат да закупят предлаганите от вас продукти директно. Бихме искали да улесним възможно най-много транзакциите в полза на клиента и във ваша полза.

Tickets

Price

Quantity

Total

 • Виртуална Маса

  £5

  Виртуална маса + включване на Вашите линкове и промоционални материали в общ документ.

  £5

  0

  £0

 • Вирутална Маса PRO

  £7

  Виртуална маса + 10-15 мин включване на живо, с което да рекламирате продуктите и бизнеса си + включване на Вашите линкове и промоционални материали в общ документ.

  £7

  Sold Out

Total

£0

Share This Event